Ο προσωπικός συνεργάτης της επιχείρησής σου

Χρειάζεσαι βοήθεια στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Υπηρεσίες Email Marketing Automation

Γιατί να επιλέξεις το Εmail Μarketing;

Το Email marketing είναι πολλά περισσότερα από μία εβδομαδιαία γενικευμένη επικοινωνία με τους πελάτες σου. Ακόμα κι ένα απλό email καλωσορίσματος μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σου κατά 3 φορές, εάν έχεις την σωστή στρατηγική.

Έχοντας ως εξειδίκευσή μας το email marketing, με μεγάλη δημιουργικότητα και επαγγελματισμό βοηθάμε τους πελάτες μας να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους.

Τι υπηρεσίες μπορούμε να σου παρέχουμε;

Email Marketing Στρατηγική

Προώθησε τα προϊόντα σου στους σωστούς πελάτες και αύξησε τις πωλήσεις σου.

On-site Marketing

Μετέτρεψε τους επισκέπτες σου σε πελάτες σου σε πελάτες μεσα από Pop-up και φόρμες εγγραφής που εμφανίζονται στον σωστό χρόνο.

Push Notifications

Φέρε τους επισκέπτες του website σου και πάλι πίσω μέσα από σύντομες και άμεσες προωθητικές επικοινωνίες.

Αυτοματισμοί

Σειρά από email καλωσορίσματος, επανενεργοποίηση παλιών πελατών, αύξηση της μέσης παραγελίας ανά πελάτη. Κέρδισε χρόνο για την φροντίδα της επιχείρησής σου αυτοματοποιώντας την επικοινωνία με τους πελάτες σου.

Αυτοματισμοί για Eshop

Επικοινώνησε με τους πελάτες σου όταν είναι έτοιμη να αγοράσουν. Αυτοματισμοί παρατημένων καλαθιών, προτάσεις προϊοντικές, και προτάσεις για παρόμοια προϊόντα είναι μόνο μερικοί τρόποι και σενάρια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Αναφορές

Χρησιμοποίησε τα δεδομένα που θα σε βοηθήσουν να βελτιστοποιήσεις τα αποτελέσματά σου και να μετρήσεις την αποδοτικότητά τους.

Οι Πελάτες μας στο Email Marketing Automation

Θέλεις να ενισχύσεις την παρουσία σου;

Ρώτα μας για να μάθεις περισσότερα

Digital Marketing Υπηρεσίες